Party informatie

De ene persoon is de andere niet! Daarom zijn er verschillende avonden.

Ladies Only Party:

FeMalefun verzorgt een Ladies Only Party! Zoals de naam al zegt alleen voor dames. Gewoon een gezellige avond met vriendinnen waar je je laat verrassen en verbazen door het door ons samengestelde pakket.

Veel dames vinden het leuk om een erotische homeparty te beleven! Tijdens deze avond kun je samen met je vriendinnen  ervaringen delen of vragen stellen. Voor sommige is de stap naar een winkel echt te groot en deze drempel wordt door de deskundigheid van onze consulentes verlaagd. Onze consulentes hebben veel kennis van erotische producten. Zij laten u kennismaken met het assortiment  dat zij bij zich hebben en hebben voldoende informatie bij zich van producten die op het moment van uw party niet in het meegebrachte assortiment zitten.

 

Stelletjes Party:

FeMalefun verzorgt  ook homeparty’s voor stelletjes!

Wat is er namelijk leuker dan samen met je partner nieuwe dingen kopen om hier later samen mee te spelen!

Onze consulente zorgt voor een gezellige avond waar zij een speciaal samengesteld  pakket bij zich heeft. In dit pakket zitten allerlei leuke dingen voor hem en voor haar, maar ook een aantal producten om samen te gebruiken. Denk daarbij aan massageproducten en speciale couplevibrators. Maar ook bondagematerialen en blinddoeken zitten in dit pakket .

Jullie krijgen de gelegenheid de producten rustig samen te  bekijken, en met elkaar eventuele ervaringen te delen. Natuurlijk wordt er tijd gemaakt voor het stellen van vragen.

Het samen uitkiezen van producten is immers een goed begin van vele spannende avonden.

 

Vrijgezellenfeest:

Een homeparty is ook een geweldig idee voor een vrijgezellenfeest.  Wij doen deze party’s alleen voor  vrijgezelle vrouwen. De homeparty kan dienen als middagprogramma of als starter van de avond waarna jullie nog de stad of discotheek onveilig kunnen gaan maken.

Op een vrijgezellenfeest neemt onze consulente buiten de speeltjes, lingerie en gadgets ook een fles “bubbels” en iets lekkers mee, om de party gezellig te beginnen.

De kosten voor een vrijgezellen party zijn  € 75,= plus  € 5,=  voor iedere aanwezige persoon.

De € 75,= wordt als waardebon overhandigd aan de vrijgezel van die dag zodat zij kan kiezen uit het assortiment van FeMalefun en zo  een leuk aandenken overhoudt aan haar  vrijgezellenfeest.

De bijdrage van € 5,=  per persoon zal ook in een  waardebon worden omgezet. Deze waardebonnen zijn op de party in te leveren en verliezen hun waarde aan het einde van de party.

Kortom een leuke middag of avond waar de vrijgezel nog met regelmaat aan terug zal denken!

H&H Color Lab