Masterclass Handjob

Een erg leuke, gezellige maar vooral leerzame Masterclass waarin onze consulente je meer dan 25 verschillende aftrektechnieken zal bij brengen! Waarschijnlijk had je nooit verwacht dat er zoveel technieken zijn, maar toch er bestaan heel veel trucjes en technieken die zelfs de meeste mannen niet kennen! Onze consulente beheerst ze allemaal en wil haar kennis graag met je delen.

Master1

Hoe lang duurt het?

De Masterclass duurt ongeveer 2 uur, echter bij een grotere groep nemen we natuurlijk ook ruim de tijd om ervoor te zorgen dat iedereen de technieken goed onder de knie krijgt. De Masterclass is als volgt opgebouwd: het Masterclass gedeelte, natuurlijk een gezellige pauze, de mogelijkheid om producten die tijdens de Masterclass worden gebruikt te bestellen en als afsluiter een spannend spel. De Masterclass kan in overleg uitgebreid worden met een loterij waarin de meest spannende gadgets verloot zullen worden.

Hoe werkt het?

De Masterclass vindt plaats bij jouw thuis of op een door jou gereserveerde locatie. Van de gastvrouw verwachten wij dat ze zorgt voor een groepje dames en/of heren, genoeg zitplaatsen aan een grote tafel, een hapje en een drankje. Wij zorgen voor de rest! Onze consulente komt met een koffer vol dildo’s, attributen en glijmiddel en laat jullie meer dan 25 verschillende technieken zien die jullie vervolgens mogen oefenen. Natuurlijk ontvang je een uitdraai met alle technieken zodat je alles nog kunt nalezen en nog een keer kunt oefenen voor je aan het echte werk gaat beginnen. Alle dames die de workshop enthousiast afronden ontvangen een Masterclass certificaat zodat de mannen die je slaapkamer betreden weten dat ze met een expert te maken hebben.

Wat kost het?

Voor een Masterclass t/m 10 personen betaal je € 150,=. Voor iedere extra persoon betaal je € 12,50. Ben je met minder dan 10 personen, dan blijft het basisbedrag € 150,=.
De kosten voor de Masterclass dienen vooraf betaald te worden per bank of contant aan de consulente. De Masterclass uitbreiden met een loterij is enkel mogelijk tegen contante betaling.

Een Masterclass boeken?

FeMalefun heeft consulentes in Nederland en België die graag bij je langs komen. Onze consulentes werken 7 dagen per week waardoor een datum vinden voor een Masterclass geen enkel probleem is. Wil je een Masterclass reserveren laat je gegevens dan achter onder de Boek Nu button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook!

Master3
Master2Master4

H&H Color Lab