Homeparty

Een superleuke homeparty!

De erotische homeparty duurt ongeveer 2,5  uur en wordt over het algemeen in de avond gehouden.  Onze consulente geeft uitleg over de producten en laat deze rondgaan, zodat  iedereen  op een rustige manier de producten kan voelen, ruiken, horen en proeven.

De aard van de producten zorgt vaak voor een giechel stemming! Maar al vlug blijkt dat je juist  in een groep leuke gesprekken over sex, speeltjes en erotiek kunt hebben.

Voor de  gastheer/gastvrouw hebben wij een leuk geschenk bij ons en een interessante korting op je eigen aankopen. Voor alle aanwezige hebben we elke maand een product in de kijker dat op die avond met een leuke korting gekocht kan worden.

Natuurlijk is er alle ruimte om tijdens of na de presentatie vragen te stellen. Onze consulente gaat even apart van de groep zitten zodat je meer privé nog  vragen kunt stellen en met haar je bestelformulier kunt invullen.

De bestellingen zullen discreet verpakt, enkel voorzien van een naam, afgeleverd worden bij de gastvrouw die zorgt voor de verdere verdeling.

Interesse?? Boek dan nu je homeparty voor een onvergetelijke avond!

H&H Color Lab